- Menu -

Fair Welfare Foundation

Fair Welfare Foundation is de stichting die, als vrienden, het initiatief van Marjan van harte ondersteunt.

Portrait of Maria van Sorgen

Maria van Sorgen

Bestuur, voorzitter

Socioloog en pedagoog werkend op een kleine middelbare school midden op Voorne Putten.


Dagelijks zie ik de worstelingen voorbijkomen van jongeren om 'erbij te kunnen horen'.
Zelf ben ik tot de conclusie gekomen dat we allemaal heel actief moeten zoeken naar manieren waarop iedereen 'mee kan doen'. In mijn ogen is het van wezenlijk belang dat we experimenten aangaan op het gebied van het basisinkomen.
Welke mogelijkheden kunnen we creëren die gevers en ontvangers op een zinvolle manier aan elkaar koppelen? Ik ben opzoek naar een meer inclusieve samenleving en voel mij vereerd deel uit te mogen maken van het bestuur van Stichting Fair Welfare Foundation.

Portrait of Rolf Vriezen

Rolf Vriezen

Bestuur, secretaris

Voorheen werkzaam in de financiƫle sector.


Jarenlang heb ik bestuurders van Goede Doelen, Vermogensfondsen en non-profit instellingen met mijn adviezen ondersteund. Nu is het moment daar om mijn kennis en ervaring te gaan teruggeven. Als lid van het bestuur van Stichting Fair Welfare Foundation stel ik mijn bestuurlijke en financiƫle kennis en ervaring beschikbaar. Een mooi initiatief dat groei verdient.

Portrait of Gijs Custers

Gijs Custers

Bestuur, penningmeester

Socioloog aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.


Stichting Fair Welfare Foundation geeft mensen de kans om volledig hun eigen leven in te richten volgens een verzekerd inkomen. Dit onderzoeken heeft implicaties voor de gehele samenleving. Daarom zet ik mijzelf graag in als bestuurslid voor Stichting Fair Welfare Foundation.